Despre noi

Stefania Mirela

Ne-am dori să putem spune că florile au fost pasiunea noastră dintotdeauna, dar am minţi... Nu a apărut nici cu timpul, ca un talent cultivat cu meticulozitate, ci pe neaşteptate, ca un sentiment ciudat, un fel de revelaţie bruscă a frumosului. Dar din acel moment, totul a devenit clar; am ştiut ce ne-am dorit dintotdeauna, ce lipsea până atunci şi ce vom face în continuare. Aşa am aflat că aranjamentele florale ne pot exprima nu numai sentimentele şi trăirile interioare, dar ne oferă ocazia unică de a fi noi înşine şi, mai presus de toate, de a bucura pe alţii într-un mod estetic şi original.

Pentru noi, florile dau naştere sentimentelor, amintirilor şi completează intensitatea trăirilor. Melanjul lor cântă despre frumuseţe, magie, iar singurul lucru de care se tem este… uitarea. Căci uitarea înseamnă pierderea speranţei de a deveni mai buni, mai umani şi a puterii de a ne înconjura de frumos.

Mai presus de toate, am învăţat de la flori ce înseamnă puterea gingaşă a frumosului de a bucura pe cei din jur şi de a alunga tristeţea prin zâmbet.

Printre flori, lumea e infinit mai bună şi ne-am dori ca noi, oamenii, să învăţăm să facem loc frumuseţii şi magiei în viaţa noastră şi să ne bucurăm de ceea ce e cu adevărat important.

Şi toate acestea, dragul nostru cititor, lăsându-ne fascinaţi de minunatul univers al florilor.

« ACASĂ